معرفی سایت جامع ویکی سمنان

ساخت وبلاگ
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]

ویکی سمنان شهری است مجازی که خورشید در آن غروب نخواهد کرد،شهری همیشه بیدار با مردمانی پویا با اقتصادی پر رونق،با شهروندانی با فرهنگ و بااخلاق،با کسبه ای مهربان و با محله های پر از صفا و صمیمیت، شهری خالی از جرم و مجرم ، و گزافه نیست اگر بگوئیم اتوپیای مجازی . امید به روزی که رنگ حقیقتی یابد.



ما که هستیم؟

تیمی ده نفره در کنار هم زیر سقفی به نام پندار. کویر رویایی در سر داشت،رویایی که بزرگ و دور از ذهن می نمود . اما با اتکال به خداوند و اتکا بر دانش و همت خویش تعبیر رویایش را رقم زد و نام آن را “ویکی سمنان” نهاد.



شهرمجازی

شهر مجازی شهری است برای همه با امکانات به روز و کارآمد که در آن ترافیک نیست، شلوغی نیست، ازدحام مشکل بزرگی نیست، معلولان محترم هستند و در آسایش. در کل شهر مجازی جایی است که کمتر کسی برای کار از منزل خارج می شود. در فرهنگ ها و دوره های گوناگون، شهر مجازی را با تعاریف مختلفی شناخته اند که گذشته از تفاوت های آن در یک مورد، تشابهی خاص دارند، یعنی در ریشه تعریف و همگی بی قید و شرط پذیرفته اند که ارتباط، مایه حیات شهر مجازی است. در شهر مجازی برای کاری جز تفریح از خانه خارج نمی شوند و هیچ محدودیت زمانی و مکانی ندارند. در شهر مجازی مرزهای جغرافیایی چندان معنایی ندارد و به طور کلی شهر مجازی تداعی کننده دهکده ای است به وسعت جهان.






شهروند مجازی

شهروندان در طول زندگی خود، نقش‌های متفاوتی دارند که در هر یک از این نقش‌ها، وظایفی بر عهده‌ی آن‌هاست. شهروند مجازی، کسی است که توانایی انجام وظایف روزمره‌ی خود را با کمک ابزارهای مجازی داشته باشد؛ برای مثال، خانمی که در خانواده، نقش همسر و مادر را بر عهده دارد؛ احتمالا بخش عمده‌ای از خرید خانه، پرداخت قبوض و پی‌گیری وضعیت تحصیلی فرزندان را او انجام می‌دهد. اگر این مادر بتواند برخی از وظایفش را با استفاده از ابزارهای الکترونیکی مثل وب‌سایت‌ها و پست الکترونیک انجام دهد؛ صرفه‌جویی فراوانی در وقت و هزینه‌ی خانواده خواهد شد که این وقت و هزینه‌ی اضافی را می‌تواند صرف امور مهم دیگری بکند..






/تاریخچه سمنان
سمنان یکی از مناطق کهن و قدیمی ایران است که در طول تاریخ فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است. این دیار در مسیر اصلی راه های شرق به غرب و منطقه ی ماوراءالنهر و آسیای مرکزی و راه مشهور ابریشم، قرار داشته که این امر،بستر مناسبی را برای شکل گیری حوادث مهم تاریخی در این منطقه به وجود آورده است.تهمورث دیوبند را بنیانگذار شهر سمنان می دانند.



در زمان شروع عصر آهن ،آریایی ها از دو سو وارد ایران شدند، آن دسته از آریایی ها که از شمال شرق به ایران راه یافتند،در مسیر خود در استان های شمال شرقی همچون گلستان،خراسان و سمنان ساکن شدند.این منطقه در تمام دوره حکومت مادها و هخامنشان جزئی از ایالت بزرگ پارت یا پرتو و سرحدی ایالت های پارت و ماد به شمار می رفت.



سمنان در دوره های بعد از اسلام جزو سرزمین تاریخی قومس(کومش) به شمار می آمد که این دیار از کانون های مهم اسماعیلیان در قرن های ششم و هفتم هجری بود،به طوری که در این ایالت150 قلعه در اختیار این فرقه قرار داشت و هر مجموعه از آن ها را یک کدخدا و هر قلعه مجزای آن را یک محتشم که به منزله فرماندار کل یا حاکم بزرگ شهر بود،زیر نظر داشت. سمنان در دوران مغول،همچون سایر نقاط ایران از حمله،کشت و کشتار این قوم در امان نماند و متحمل خسارات جانبی و مالی بسیار شد.در زمان تیمور لنگ نیز،سمنان به تصرف صوفیان در آمد.



در زمان کریم خان زند،سمنان در اختیار بزرگان خانواده قاجار قرار گرفت . بعد از مرگ او نیز آغا محمدخان توانست ولایت کومش ( سمنان ،دامغان، بسطام )را در اختیار خود در آورد. فتحعلی شاه نیز خطه قومس را که زادگاهش بود مورد توجه قرار داد و ذوالفقار را به عنوان حاکم سمنان برگزید.نام جغرافیایی قومس تا اواخر دوران قاجار معمول بوده و در دوران حکومت پهلوی اول،سمنان در شمار شهرهای استان دوم ،یعنی مازندران در آمد.در آغاز سال 1340 هجری شمسی طبق تصویب نامه هیئت وزیران، ایالت کومش ( سمنان، دامغان، شاهرود،بسطام و سرخه ) و جنوب طبرستان یعنی سنگسر(مهدیشهر) و شهمیرزاد و نقاط تابعه آن ها، از نظر تقسیمات کشوری به نام فرمانداری کل سمنان نامگذاری شد و مرکز حکومت آن نیز در شهر سمنان تعیین و مستقر گردید.



درسال 1355 هجری شمسی طبق تصمیم دولت وقت با اضافه شدن دماوند، فیروزکوه،گرمسار و ورامین فرمانداری کل سمنان به استان سمنان تبدیل شد و مرکز آن نیز همان، شهر سمنان باقی ماند. دو سال بعد،دماوند،فیروزکوه و ورامین از این استان جدا شدند و استان کنونی سمنان شکل گرفت.
فروم توپ ها...
ما را در سایت فروم توپ ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی tooptarinhad بازدید : 214 تاريخ : سه شنبه 23 آبان 1396 ساعت: 18:29